Blijf Fit & Vitaal met Just2BFit Sport Nutrition producten!

Sport Nutrition producten

Just2BFit Sport en DSM Nutritional Products AG ontwikkelen samen Sport Nutrition producten. Die hebben twee enorme voordelen: ze leveren aanwijsbaar een bijdrage aan de (sportieve) prestatie en ze zijn bij voorkeur samengesteld uit natuurlijke ingrediënten én betaalbaar.

Na fysieke inspanning hebben je spieren eiwitten (proteïnen) nodig om te kunnen herstellen. Een proteïnereep is een makkelijke manier om wat extra eiwitten binnen te krijgen zodat je spieren goed herstellen na het bewegen, dat vermindert spierpijn en zorgt dat je de volgende keer ook weer lekker aan de slag kan.

De Vegan Proteïnerepen van Just2BFit Sport bevatten een nieuw, uniek ingrediënt dat ontwikkeld is door DSM: CanolaPRO®. Dit is een eiwitisolaat uit de koolzaadplant dat heel duurzaam geproduceerd wordt, en het werkt een stuk effectiever dan andere plantaardige eiwitten. De repen bevatten 33,9% (chocolade) en 27,5% (chocolade met pinda’s) plantaardige eiwitten om je spieren te helpen herstellen na fysieke inspanning.

Bij een gezonde leefstijl hoort ook voldoende beweging. Als je wat laag in je energie zit, of niet zo veel puf hebt om te gaan bewegen, kan een beetje extra energie goed van pas komen. De Energie* Fruitgummies van Just2BFit Sport helpen je voor en tijdens een kracht- of duurprestatie van dat extra beetje energie te voorzien.

Deze gummies bestaan voor maar liefst 92,5% uit puur fruit! Zo’n hoog percentage fruit vind je in geen enkele andere gummie die je energielevels ondersteunt. De verschillende B-vitaminen maken de natuurlijke energie  het lichaam vrij en helpen ook energie uit voeding te halen.

nl_NLDutch