Blijf Fit & Vitaal met Just2BFit en haar ambassadeurs!

Je fit en vitaal voelen begint bij een gezonde en gebalanceerde leefstijl

Maar hoe ziet zo’n gezonde en gebalanceerde leefstijl er eigenlijk uit? Goede voeding, voldoende beweging en slaap zijn essentiële onderdelen van een gezonde leefstijl om je fit en vitaal te (blijven) voelen. Ambassadeurs Hein, Yvonne en Leontien helpen je te werken aan die gezonde leefstijl door je op al die gebieden te helpen, met informatieve content, lekkere recepten en een trainingsschema voor thuis.

Ik leerde tijdens mijn topsportcarrière hoe belangrijk goede en gebalanceerde voeding is. Toen ik er daarna achter kwam dat veel mensen eigenlijk niet goed weten wat gezond eten nou inhoudt, schrok ik behoorlijk. Ik wil me daarom graag inzetten om mensen te helpen met het maken van gezonde(re) keuzes.

Let op hoe je eet, wat je eet en vul middels supplementen aan wat je mist. Zeker als je gaat bewegen, je spieren traint, moet het lichaam kunnen herstellen. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, als je maar weet waar je moet beginnen!

- HEIN VERGEER
Voormalig wereldkampioen schaatsen

Vitaliteit betekent alles voor mij. Ook nu ik niet meer aan topsport doe, probeer ik regelmatig lekker in beweging te blijven. Ik heb zo vaak gemerkt dat ik door vitaal te blijven veel makkelijker om kan gaan met de moeilijke momenten in het leven. Dat vind ik zo fijn en belangrijk.

Als ik zorg dat mijn lijf vitaal is, kan ik veel meer aan in mijn brein. Het is de kunst eerlijk naar jezelf te zijn. Als het niet gaat, dan is er morgen weer een nieu­we dag. Maar meestal voel ik iets anders als ik beweeg; de beloning. Dat ik me vrolijker voel.

- LEONTIEN VAN MOORSEL
Wereld- en Olympisch kampioene wielrennen

Zie bewegen als tandenpoetsen. Je moet het iedere dag even doen. Dat levert me heel veel op, ik zit veel lekkerder in mijn vel en daarvoor hoef ik echt niet als een bezetene de hele tijd te sporten. 

Ik ben in mijn leven met zoveel verschillende dingen bezig dat ik ook fit en vitaal in mijn brein wil blijven. Dat doe ik door gezonde voeding, voldoende beweging en slaap te combineren. Als ik straks oud ben en nog probleemloos mijn sokken wil kunnen aantrekken, moet ik nu al zorgen dat ik dan nog fit en vitaal ben. Zowel fysiek als in m’n hoofd.

- YVONNE VAN GENNIP
Olympisch kampioene schaatsen

Fit & Vitaal producten

Onze partners

nl_NLDutch