Bestel hier de geadviseerde supplementen!

Na het doen van de Vitality Check bij een Ladyline vestiging kan je hier de geadviseerde supplementen bestellen. Vergeet niet de Ladyline code te gebruiken bij het afrekenen!

Onze producten voor optimale vitaliteit

Active

€44,95

Complete

€44,95

Energy Booster

€22,95

Als Ladyline klant krijg je van ons een speciale pakketprijs!
Voor een combinatie van Energy Booster met Complete of Active betaal je nu slechts €59,95!

Vitamine D3 Soft Gummies

€14,95

Vegan Omega-3 Soft Capsules

€14,95

Hoe gebruik je de supplementen?

De supplementen zijn makkelijk in te nemen. De poeders van Active, Complete en Energy Booster zijn in een glas water op te lossen en kun je zo opdrinken. De Vitamine D3 Soft Gummies zijn kauwbaar en hebben een lekkere sinaasappelsmaak. De Vegan Omega-3 capsules zijn met water in te nemen, bij voorkeur bij een maaltijd.

De aanbevolen dosering vind je op de verpakkingen van de poeders. Gebruik daarvan iedere dag de geadviseerde producten één keer. Van de Vitamine D3 adviseren we één gummie per dag als je ook Complete of Energy Booster neemt en van de omega-3 capsules adviseren we een dosering van twee capsules per dag.

Waarom supplementen van Just2BFit?

Onze voedingssupplementen zijn 100% natuurlijk en vullen jouw dagelijkse inname van vitaminen en mineralen aan. Alleen door voeding is het bijna onmogelijk om alle essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen om gezond en fit te blijven. Daar kan een voedingssupplement je goed bij helpen. Omdat onze supplementen uit natuurlijke ingrediënten bestaan, kan je lichaam de werkzame stoffen beter opnemen. Bijna alle vitaliteitsproducten zijn poeders die je in water oplost, dus dat is makkelijk innemen! De producten zijn daarnaast vegan en glutenvrij, en vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

nl_NLDutch