De beste kwaliteit voor jouw gezondheid!

WAT DOEN WIJ?

Bij een sportieve leefstijl horen de juiste producten ter ondersteuning, zodat je je prestaties zo goed mogelijk kan blijven uitvoeren en je spieren weer goed herstellen. Just2BFit Sport Nutrition kan je daarbij helpen, met ingrediënten van de beste kwaliteit ter aanvulling op jouw sportieve leefstijl.

Wij willen sportieve mensen helpen hun sportprestaties te optimaliseren en vol te houden, met kwalitatief hoogwaardige aanvullingen op hun sportieve leefstijl.

Daarom ontwikkelen wij in samenwerking met de Koninklijke DSM nieuwe Sport Nutrition producten die passen bij jouw manier van bewegen, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en die doen wat ze moeten doen.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze producten duurzaam zijn, en passen bij verschillende diëten en leefstijlen. Dat zie je terug in onze natuurlijke, veganistische en duurzaam geproduceerde producten.

Regelmatig blijven bewegen kost energie, en op sommige dagen gaat het makkelijker dan op andere. Soms voel je je minder energiek, dus kan je voor of tijdens het sporten best een opkikker gebruiken. Je kan je energielevels heel gemakkelijk een handje helpen, zodat je je fit en energiek genoeg voelt om weer te beginnen en om je sportprestaties goed vol te kunnen houden.

Daarvoor hebben we speciale gummies ontwikkeld, op basis van maar liefst 92,5% fruit! Deze gummies bevatten verschillende voedingsstoffen die jouw energielevels ondersteunen. Zo bevatten ze meerdere B-vitaminen die de natuurlijke energie in je lichaam vrijmaken en helpen energie uit voeding te halen, en de cafeïne heeft een gunstige invloed op je uithoudingsvermogen.

Als je sport worden je spieren belast. Daarmee verbrand je energie en als je spieren sterker worden, zullen ze ook in rust meer energie gaan verbruiken. Maar om je spieren regelmatig goed te kunnen gebruiken, zonder blessures en om ervoor te zorgen dat ze sterker worden, is het van belang dat je spieren na fysieke inspanning ook weer goed herstellen. Eiwitten, ofwel proteïnen, spelen een belangrijke rol in het proces van spierherstel. Het is daarom aan te raden om na het sporten eiwitrijke producten tot je te nemen, zodat je de volgende keer zonder ongemakken weer kan sporten.

Voldoende eiwitten binnenkrijgen na het sporten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, daarom hebben we twee soorten veganistische proteïnerepen ontwikkeld. Deze repen zijn rijk aan eiwitten en helpen daarmee je spieren herstellen na het sporten. De repen bevatten een nieuw, state of the art eiwitisolaat dat ontwikkeld is door DSM, het is duurzaam geproduceerd én beter door jouw lichaam op te nemen dan andere plantaardige bronnen van eiwitten.

Ik probeer dagelijks in beweging te zijn, of dat nu een rondje hardlopen of krachttraining in de sportschool is. Dat maakt dat ik me fit en vitaal voel, zelfs nu ik de 60 gepasseerd ben. De producten van Just2BFit Sport Nutrition helpen me in mijn uithoudingsvermogen en energie, én helpen mijn spieren herstellen na het sporten. Goede ingrediënten om goed voor mijn lichaam te zorgen, dat vind ik heel belangrijk. Deze producten sluiten daar naadloos bij aan!

- HEIN VERGEER

In de Vegan Proteïnerepen zit een heel nieuw, plantaardig en duurzaam eiwitisolaat: CanolaPRO®. Na ruim 10 jaar onderzoek en ontwikkeling heeft DSM dit eiwitisolaat uit de koolzaad plant beschikbaar gemaakt, en hebben wij het als eerste in onze volledig plantaardige eiwitrepen verwerkt. CanolaPRO® is een bijzonder ingrediënt. Het is een complete proteïne, wat een stuk beter door het lichaam op te nemen is dan veel andere (plantaardige) proteïnebronnen en het werkt dus effectiever.

Bijzonder duurzaam
CanolaPRO® is non-gmo en daarnaast een uiterst duurzame bron van eiwitten. Wereldwijd stijgt de eiwitconsumptie, maar om aan die toenemende vraag te voldoen worden de beschikbare bronnen uitgeput en de negatieve gevolgen voor het milieu steeds worden steeds groter. Daarom is het juist nu tijd om voor een verantwoorde bron van eiwitten te kiezen. Zo zijn de carbon footprint en de hoeveelheid water die worden gebruikt bij de productie van CanolaPRO® vele malen lager dan die van bijvoorbeeld whey of soja – CanolaPRO® vormt daarmee een bijzonder duurzaam alternatief voor traditionele bronnen van (plantaardige) eiwitten.

Dat vitaminen van belang zijn voor een goed functionerend immuunsysteem is algemeen bekend, maar wist je dat vitaminen je op veel meer vlakken kunnen helpen? Zo zijn er bijvoorbeeld veel vitaminen die van grote invloed zijn op jouw energielevels. Het hele scala aan B-vitaminen bijvoorbeeld, en ook vitamine C. Daarom maken we in onze Sport Nutrition producten graag gebruik van die grote meerwaarde van bepaalde vitaminen (en mineralen), want op de natuurlijke wijze je lichaam helpen is volgens ons de beste wijze. De B-vitaminen in onze fruitgummies helpen je energie uit voeding te halen, en ze activeren de natuurlijke energie in je lichaam. Aangevuld met een beetje cafeïne heb je de ideale mix om jezelf van wat meer energie te voorzien voor of tijdens het sporten.

Waar komt dit vandaan?
Samen met DSM ontwikkelen wij onze Sport Nutrition producten. Bij elkaar hebben wij een hoop kennis over het belang van bepaalde vitaminen, mineralen en voedingsstoffen, productoplossingen en ingrediënten en ontwikkelen we producten van de hoogste kwaliteit. DSM maakt bijvoorbeeld de vitamine premix met de B-vitaminen en cafeïne die we in onze fruitgummies gebruiken. Wij hebben er naast echt fruit bijna niks meer aan toegevoegd, zodat het product zo puur mogelijk blijft en we voldoen aan de hoogste standaarden.

nl_NLDutch