Veelgestelde vragen

We hebben, samen met wetenschappers van o.a. DSM, twee online tests ontwikkeld om te meten wat voor supplementen jij voor betere vitaliteit of een sterker immuunsysteem zou kunnen gebruiken. Doe de Vitaliteitstest of de Immuniteitstest en kom erachter wat jouw lichaam erbij kan gebruiken. Je krijgt na het doen van de test ook meteen korting op de geadviseerde supplementen.

Na het doen van de test opent een scherm met een productadvies, onderaan vind je twee knoppen. Eén is om direct de geadviseerde producten met korting te bestellen, met de andere knop open je jouw persoonlijke rapport. Jouw persoonlijke rapport wordt geopend in een nieuw tabblad in de browser. Je kan die URL opslaan en zo altijd je rapport terugvinden, of als je op CTRL + P (sneltoets voor printen) drukt, kan je kiezen voor ‘Opslaan als PDF’ en zo je rapport bewaren.

Naast een gezonde leefstijl (voldoende bewegen, een gezond voedingspatroon en voldoende slaap) is een gezond, goed functionerend immuunsysteem afhankelijk van belangrijke voedingsstoffen in optimale hoeveelheden.

Vitamines A,C,D,E,B, sporenelementen zoals Selenium, Zink en omega-3-vetzuren (meervoudig onverzadigde vetzuren).

Nee, dat kunnen ze niet. Een optimale toevoer van voedingsstoffen wordt idealiter bereikt door een gezond en evenwichtig voedingspatroon. De aanbevelingen voor evenwichtige voeding worden echter vaak niet (goed genoeg) opgevolgd en dan is het een behoorlijke uitdaging om tot de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid te komen. Suppletie helpt bij ondervoeding van belangrijke voedingsstoffen en ondersteunt een goed functionerend immuunsysteem.

nl_NLDutch