De beste kwaliteit voor jouw gezondheid!

Waarom supplementen?

Onze voeding bevat tegenwoordig veel minder voedingsstoffen dan vroeger. Zelfs met een bijzonder gezond voedingspatroon is het moeilijk om dagelijks alle voedingsstoffen binnen te krijgen die je lichaam nodig heeft. Suppletie kan je hierbij helpen. Maar, neem niet lukraak een hand vol pillen. Laat je op de juiste manier adviseren, en gebruik hoogwaardige en liefst zo veel mogelijk natuurlijke producten en geef jouw lichaam wat het nodig heeft.

Ons advies

Meten = weten
Doe een van onze tests om uit te vinden welke producten het best bij jouw leefstijl passen!

Vitaliteit

Om je vitaal te voelen dienen lichaam en geest in balans te zijn. Een gezonde geest in een gezond lichaam noemen we dat. Gezonde voeding, beweging, voldoende slaap en mentale rust zijn van belang om je fit, energiek en vitaal te voelen. Suppletie kan je hierbij helpen.

Doe de Vitaliteitstest om erachter te komen wat jouw lichaam extra kan gebruiken om je vitaler te voelen. We adviseren je over welke aanvullende supplementen passen bij jouw leefstijl voor een sterke weerstand en een vitaal gevoel. Je krijgt meteen een gratis persoonlijk rapport én in totaal €15,- korting op de twee geadviseerde producten!

Immuniteit

Een goede weerstand en immuunsysteem beschermen je tegen infecties en ziektes. Als immuunsysteem goed functioneert, zal een griepje maar kort duren, terwijl je met een slechte weerstand weken last kan hebben van zo’n griepvirus. Voor een goed functionerend immuunsysteem zijn bepaalde vitaminen en mineralen essentieel, maar krijg je daar wel voldoende van binnen?

Doe de Immuniteitstest om uit te vinden welke vitaminen en/of mineralen jouw lichaam extra nodig heeft voor een optimaal functionerend immuunsysteem. Je krijgt een persoonlijk supplementen- en leefstijladvies die passen bij hoe jij leeft. Na het doen van de test krijg je 30% korting op de geadviseerde producten!

Personalized nutrition

Meten = weten

Dat mensen voedingssupplementen gebruiken om preventieve redenen, of om beter bestand te zijn tegen de druk van het alledaagse leven, juichen we enorm toe. Helaas doen velen dit op basis van algemene wijsheden, eenvoudige aannames of ongefundeerde adviezen. Veel mensen nemen daardoor een te veel aan supplementen, supplementen die ze niet nodig hebben of zelfs supplementen die schadelijk voor hen zijn. Personalised Nutrition is er om dat te voorkomen.

nl_NLDutch